Lego komt met bizar grote set van Millennium Falcon

Milennium Falcon
De Deense speelgoedfabrikant toonde vandaag de meest uitgebreidste Star Wars-set ooit, helaas komt dat ook met een prijskaartje.

De set wordt namelijk aangeboden voor 799 dollar! Maar het is uiteraard wel een hebbedingetje voor de Lego- en/of Star-Wars liefhebber. Na aankoop kun je de Millennium Falcon nabouwen zoals hij opdook in The Empire Strikes Back, maar er is ook de optie om hem exact na te maken zoals hij verschijnt in The Force Awakens (2015) en de komende Star Wars-film The Last Jedi. De meegeleverde poppetjes zijn Luke Skywalker, Han Solo, Chewbacca, Princess Leia, C-3PO, Rey, Finn, BB-8 en een oudere Han Solo. Tevens worden er twee poppetjes meegeleverd waarvaan we de naam nog niet weten, omdat de film over The Last Jedi pas in december uitkomt.

Dikke box jonguh

In totaal heeft deze nieuwe Millennium Falcon-set 7541 stukjes. Dat is veel meer dan de eerdere set van de Millennium Falcon, die had 5195 stukjes en kwam in 2007 op de markt. De nieuwe set gaat 1 oktober in de verkoop, in onderstaande video wordt alles tot in detail besproken:

[gv data=”xxV03NzXJUA”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *