Lego in de ban van Netflix-serie ‘Stranger Things’ [video]

lego-netflix-stranger-things
Nieuwe verzamelset Lego heeft een primeur.

De Netflix-serie ‘Stranger Things’ brengt letterlijk ‘The upside down’. Je kunt met deze set letterlijk ondersteboven bouwen om zo de spookachtige setting van de succesvolle Netflix-serie thuis na te bootsen.

Uiteraard kun je het huis van de familie Byers nabouwen en vertonen de poppetjes, op de voor Lego zo kenmerkende wijze een ‘gelijkenis’ met 8 karakters uit de serie. Het huis en de bijbehorende elementen zijn op erg kleine, maar gedetailleerde schaal nagebouwd, zodat je het gevoel hebt dat je zelf scenes uit de serie na kunt bouwen. Het unieke is dat je zowel de echte scène als de ondersteboven-scene tegelijk kunt bouwen.

Stranger-things-lego-netflix-details

De set bestaat uit liefst 2.287 stukjes en is vanaf 1 juni voor € 199,99 te koop. Lego VIP-leden kunnen hem echter nu al bestellen. Om de set te promoten heeft Lego een spraakmakende retro-commercial gemaakt. Deze willen we je natuurlijk niet onthouden.

Wellicht leuk als tijdverdrijf totdat de nieuwe Stranger Things videogame beschikbaar komt. Natuurlijk kun je ook aan de slag in afwachting van de release van het derde seizoen van deze hitserie.

Voor de goede orde, het is de bedoeling dat de kopers de set bouwen en niet als deel van de maaltijd gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *