Lego Worlds: dit is het Minecraft-alternatief voor Lego-fans

Auteur: , 2 Reacties
Lego Worlds

Lego gaat de concurrentie met Minecraft aan en komt met een eigen bouwgame: Lego Worlds. De testversie van het spel is direct beschikbaar, dus je kunt meteen aan de slag met je virtuele Lego-steentjes.

Lego Worlds heeft wel wat weg van Minecraft, maar heeft natuurlijk als grootste voordeel dat iedereen Lego kent. Daarnaast krijg je meer vrijheid om je eigen bouwwerken in elkaar te zetten. Je kunt de hele spelwereld steentje voor steentje naar jouw hand zetten, terwijl je ook als een bulldozer door het landschap kunt razen om bergen te creƫren, bomen te planten en rivieren te laten stromen.

Het leukste van alles is dat je de spelwereld kunt verkennen met je eigen Lego-figuurtje. Zo is het dus eindelijk mogelijk om te voelen hoe het is om te leven in je fantasievolle bouwwerken. Dat moet je voorlopig nog wel alleen doen, want een multiplayer-modus is er nog niet. Mogelijk komt dat later nog, als het spel uit de testfase is.

Lego Worlds is als Early Access-spel te vinden in Steam. Deelnemen aan de betatest kan hier.2 reacties

Ik zie dat het alleen voor Windows nog is.. Iemand een idee of het ook voor Mac uitkomt? :)
@pyteranne: Nee, want mensen met een Mac kennen het concept van een open en vrije wereld niet en moeten wachten tot Steve Jobs hun verteld wat cool is en wat ze mogen doen. ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).