LEIF laat je snowboarden op geasfalteerde wegen

Ben je helemaal into snowboarden en kan je niet wachten om weer op wintersportvakantie te gaan? Met het LEIF-board haal je de wintersport gewoon naar Nederland toe.

Co-founder Aaaron Aders zat met hetzelfde probleem en snowboardt het liefst het gehele jaar door. Zijn idee is een gemotoriseerd board. Daar is niets nieuws aan zul je denken, maar de echte snow- en skateboarders weten dat een ritje op een snow- of skateboard niet met elkaar te vergelijken valt.

Het LEIF-board moet je het gevoel geven alsof je op een echt snowboard staat. In principe werkt het board net als een normaal skateboard, maar de wielbasis en de mechanische onderdelen zijn ontworpen met een snowboard in gedachten. Hierdoor bedien je het board ook met dezelfde bewegingen als bij een snowboard, waardoor het nog realistischer aanvoelt.

Het LEIF-board staat (met een volle batterij) garant voor ritjes van maximaal 13 kilometer lang. Schaf wel de nodige beschermingskleding aan, want het gemotoriseerde snowboard haalt een snelheid van 32 kilometer per uur.

De LEIF is op dit moment te pre-orderen voor 1050 euro. Helaas moet je dan nog wel even geduld hebben: de verwachtte levertijd is namelijk mei 2015.

[gv data=”6g1te4WwpkU”][/gv]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *