Lek bevestigt: Dit zijn de drie Samsung Galaxy S10-modellen

Mooi, maar niet revolutionair
Let goed op de reflecties!

Misschien hoort het bij het opbouwen van de hype, maar misschien zijn de Zuid-Koreanen ook zo onvoorzichtig dat het gênant begint te worden. Hoe dan ook, we weten ondertussen zo’n beetje alles van de aankomende Galaxy S10-reeks, al was het nog een beetje onduidelijk hoe ze gaan heten en hoe veel uitvoeringen er nou precies komen. Evan Blass helpt ons!

De professionele (en altijd uiterst betrouwbare) lekker bracht eerder al deze foto van een Galaxy S10 uit en nu toont hij ons een overzicht van de drie aankomende modellen, allemaal beschermd door een doorzichtige case. Er komen in eerste instantie 3 modellen uit, de Samsung Galaxy S10E, S10, and S10+ van respectievelijk 5,8″, 6,1″ en 6,4″.

De S10E zal de ‘lite’ versie worden (S10 Economy?), wat ook af te leiden is van de features. De goedkoopste versie krijgt ‘maar’ twee camera’s. Alle modellen worden uitgerust met een horizontaal camera-eiland (zonder de verwachte quad-camera) en in de reflecties van de toestellen is nog net te zien dat deze renders er behoorlijk dicht in de buurt zaten. Alle modellen krijgen een punch-hole selfie-camera. Sterker nog, de S10+ krijgt een dubbele! Tot slot onthult het hoesje het laatste belangrijke detail: de headphone jack. Die zal zich onderaan het toestel bevinden, naast de USB-C-aansluiting.

Ondertussen check je bij ons ook alle andere nieuwtjes omtrent Samsung’s nieuwste vlaggenschip-serie. Zo lees je hier wat de waarschijnlijke releasedatum van het toestel gaat zijn en lees je in dit artikel wat Samsung aan het doen is met hun camera-software. En kan die hele Galaxy-serie je eigenlijk gestolen worden, dan kun je natuurlijk ook alvast dagdromen over het nieuwe smartphone-era, gemarkeerd door Samsung’s opvouwbare smartphone.

Foto @EvanBlass

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *