Lekfoto’s bewijzen: Huawei P20 is iPhone X-kopie

Lekfoto's bewijzen: Huawei P20 is iPhone X-kopie
Creatief design hoor.

De eerste lekplaatjes van de nieuwe Huawei P20 lieten zien dat de Chinese telefoonmaker kiest voor een inkeping. De vergelijking met Apple’s iPhone X is dan ook snel gemaakt. De foto’s waren toen wat vaag en het logo van Huawei was bijvoorbeeld niet in beeld. Dit zorgde voor sceptische reacties. Is dit echt de nieuwe P20?

Daar is nu een antwoord opgekomen. Lekker Evan Bless heeft officiële persfoto’s van de nieuwe P20 in handen weten te krijgen. Zo weten we min of meer 100 procent zeker dat de P20 een inkeping heeft. De foto’s tonen de voor, zij- en achterkant van de nieuwe smartphone. Het slanke toestel krijgt minimale randen. Een trend die we kennen van de Samsung Galaxy S8/S9, de iPhone X en tal van andere moderne smartphones.

De foto’s laten de Huawei P20, P20 Lite en de P20 Pro zien. Daarnaast is duidelijk dat Huawei de P20 in een zwarte én blauwe kleur op de markt gaat brengen. Later deze maand zal Huawei het toestel officieel presenteren.

2 reacties

    • @healey: Klopt. Dit ziet er niet uit. Sterker nog; hiermee loop je voor gek.
      Al heb ik geen problemen met de onderste rand. Ze hadden aan de bovenkant zo’n zelfde rand moeten maken. Dan was de telefoon mooi in balans geweest en was die inkeping niet nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *