Lekken makers Apex Legends per ongeluk nieuw wapen?

apex-legends-nieuw-wapen
Ook nieuwe legend schijnt onderweg te zijn.

Respawn, de makers van het immens populaire Apex Legends, hebben een eigen Reddit-kanaal geopend. Hier delen ze interessante ideeën, mogelijke ontwikkelingen en geven ze spelers een platform om tips te delen.

Als we alle gedachtenspinsels die men daar deelt moeten geloven komen er erg veel nieuwe wapens, legends en andere toevoegingen aan. Tot nu toe bestaat de feitelijke uitbreiding uit 1 legend, Octane. Nieuwe wapens zijn nog niet geïntroduceerd. Des te meer reden voor de Apex-fans om op internet volledig door het lint te gaan wanneer zij in een van de posts een nieuw wapen ontdekken. Het is slechts in een flits te zien en lijkt niet op een bekend wapen of een wapen dat volgens de specs bij deze legend hoort. Nu houdt men rekening met een grapje van Respawn, maar veel spelers menen echt het eerste nieuwe wapen te hebben gezien.

Ook het gerucht dat zich na Octane een tweede nieuwe legend aandient wordt steeds sterker. Het zou gaan om de vrouwelijke Legend Wattson die al te zien is in diverse promoties en andere communicatie van Respawn. De verwachting is dat zij uiterlijk begin mei, maar in ieder geval vóórdat seizoen 2 begint, haar opwachting maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *