Lekker dropt vreemde Samsung Galaxy Note 20 Ultra info

Foto: Samsung Galaxy S20 Ultra

De altijd betrouwbare lekker IceUniverse komt met wat vreemde Samsung Galaxy Note 20 Ultra informatie.

De altijd betrouwbare IceUniverse komt gisteren met een niet zo karakteristieke lek. Het begint bij het feit dat het over de Samsung Galaxy Note 20 Ultra gaat. Dat toestel zou er naar verluidt helemaal niet komen. Daarnaast vergezelt hij de lek met wat.. sturende foto’s die van een oud toestel blijken te zijn. Mocht hij het daarentegen toch goed hebben, dan wordt de aankomende grote broer van de S20 een toptoestel.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra specs

In de onderstaande tweet noemt hij de Samsung Galaxy Note 20 Ultra een evolutie van de Note 10+. De Note 20 Ultra zou een razendsnel 120Hz display krijgen, alsmede een gloednieuwe Snapdragon 865+ processor. Verder hint hij op een nieuwe camera-feature en een nieuwe S-Pen.

Hij plaatst daarbij ogenschijnlijk kraakheldere foto’s van het toestel. Maar oplettende twitteraars zien dat het hier gaat om de Galaxy Note 10+. Het is zachtst gezegd een beetje misleidend om dergelijke foto’s onder een tweet met de titel ‘ Galaxy Note20 Ultra:’ te zetten.

Specs worden betwijfeld

Tegelijkertijd worden de specs die hij post in twijfel gezet door AndroidAuthority. Het medium zegt dat ze zelf insider-informatie hebben dat er helemaal geen Snapdragon 865+ op de markt komt. Daarnaast refereert het medium naar specs die IceUniverse later vermoedelijk heeft verwijderd.

Hij zou hebben gezegd dat het toestel minder RAM krijgt dan de Galaxy Note 10+ en dat de camera minder krachtig wordt dan bij die laatste. Dat klinkt inderdaad behoorlijk ongeloofwaardig. Die tweets zijn niet meer te vinden en de lekker heeft ondertussen verduidelijkt dat de foto’s inderdaad een Galaxy Note 10+ tonen.

Dit alles is natuurlijk een manier om te zeggen: neem de lek met een korreltje zout. Normaal hoeven we dat er niet bij te zetten als het om IceUniverse gaat. Maar de misleidende foto’s in combinatie met tegenstrijdige informatie maken dat in dit geval wel nodig. Waarschijnlijk kondigt Samsung de Galaxy Note 20-familie (al dan niet met Ultra) tijdens Unpacked 2020 aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *