Lekker: Starbucks brengt koffie naar huis

Auteur: , 1 Reactie
Lekker: Starbucks brengt koffie naar huis

Dat zou hier wel handig zijn met dit koude weer.

Gemak dient de mens. Met de opkomst van bezorgdiensten waren het vooral (kleine) eettentjes die eten en drinken naar je huis brachten. Tegenwoordig zijn er ook steeds meer grote bedrijven die zich verbinden aan een bezorgdienst. Met dank aan firma’s zoals Uber Eats, die inmiddels enkele grote partijen aan zicht heeft weten te verbinden.

Een nieuwe partij die met Uber Eats gaat samenwerken is Starbucks. In zes Amerikaanse steden zal het mogelijk zijn om een Starbucks bestelling te laten bezorgen. De bestellingen lopen exclusief via Uber Eats. De steden San Francisco, Chicago, Boston, New York, Los Angeles en Washington D.C. maken onderdeel uit van het bezorgprogramma.

Starbucks en Uber Eats begonnen een pilot samenwerking in Miami, vorig jaar. Deze pilot is succesvol bevonden, waardoor nu ook andere grote Amerikaanse steden een bezorgservice krijgen. Helaas hebben we daar in Nederland nog weinig aan, al is er de afgelopen jaren een hoop gebeurd. Partijen als McDonalds en KFC werken met Uber Eats in Nederland en bezorgen in grote steden als Amsterdam en Rotterdam. Natuurlijk kennen we hier ook de Starbucks en dus is het niet onmogelijk dat de twee partijen ook hier gaan samenwerken. Met deze ontwikkelingen is het niet ondenkbaar dat binnen nu en drie jaar ook Starbucks in Nederland gaat bezorgen met Uber Eats. Fingers crossed!1 reactie

Pff je moet toch weer bijzonder lui zijn om dit te gaan gebruiken. Meeste Starbucks hebben gewoon Eem drive through. Het zal denk ik specifiek op
Corporate gericht zijn waar men voor een hele groep besteld.
Ben zelf nooit fan geweest van al die bezorg units. We hadden in DC: ubereats, Amazon food, bitesquad, Grubhub en een ander die ik mij niet kan herinneren. Bestellingen gingen regelmatig fout en echt warm was het eten ook nooit. Het was ook niet echt goedkoop. Reken op ong 10$ bezorgkosten en dan moet je die man nog tip geven ook.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).