Lekker typen met dit uitschuifbare iPhone 6-toetsenbord

Auteur: , 3 Reacties
iPhone6-keyboard

Leuk en aardig al die nieuwe manieren om je toetsenbord met iOS8 in te stellen, maar soms ben je gewoon op zoek naar een ouderwets, fysiek keyboard.

Brando komt voor deze mensen met het ‘Ultra-thin Slide-out Bluetooth Backlight Keyboard’. Niet bepaald een pakkende naam, maar je weet tenminste wel wat je in huis haalt. Een toetsenbord dat je onder je iPhone 6 kunt klikken, en er op het eerste gezicht uitziet als een dikke case, waaronder een klein verlicht toetsenbordje schuilgaat dat 45 dagen meegaat op één batterijlading.

Weinig alternatieven
Met een prijskaartje van 39 dollar (omgerekend €30,40) hebben touchscreenhaters in ieder geval een relatief goedkoop alternatief. Bovendien zijn er nog maar weinig andere fysieke toetsenborden aanwezig voor de nieuwe telefoon van Apple. Het keyboard is via deze link te bestellen.

Ben je toch meer van het tikken op een schermpje? Neem dan vooral een kijkje naar deze vijf alternatieve toetsenborden die beter zijn dan die van Apple.

iPhone6-keyboard-case3 reacties

Ik heb exact die gehad voor de iPhone 5(S) en het is echt een vreselijk waardeloos toetsenbord! toetsjes zijn veel te klein en drukken niet lekker en er zit GEEN toetsenbord verlichting op…. In het donker typen is dus onmogelijk.
BOOORING! 5 van de 15 nieuws posts op de frontpage zijn apple/iphone berichten waarvan 80% niet boeiend, doe gewoon eens een echte tech website zijn en ga op zoek naar interessant nieuws. De kwaliteit van de nieuwsberichten word met de dag beroerder.
flashback..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).