Lekker wakker worden met Jeremy Clarkson

Auteur: , Geen reacties
Jeremy Clarkson als wekker in Alexa

Wil je wakker worden met Jeremy Clarson aan je zijde?

Dan moet je snel naar Amazon.com om daar een Amazon Echo of Amazon Dot aan te schaffen. Deze slimme speakers hebben uiteraard een alarm en sinds kort kun je dat alarm dus koppelen aan de stemmen van The Grand Tour Presentatoren Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond.

Je raadt het al: echt subtiel zijn heren niet als alarm. Je wordt letterlijk wakker geschreeuwd. Uiteraard betreft het een pr-stunt voor The Grand Tour dat volgende week begint.

Het alarm begint met de drie mannen die zich afvragen of ze ‘ze’ wakker moeten maken. Uiteindelijk zegt Clarkson het wel te doen en hij begint te schreeuwen ”Word wakker! Word wakker! Word nu wakker!”. ”Dat is ook weer geregeld”, reageert Hammond voor May een vriendelijk en opgewekt ”Goedemorgen” toevoegt.

The Grand Tour is volgende week vrijdag op Amazon Prime beschikbaar. Clarkson, Hammond en May hebben een contract voor 36 afleveringen in drie jaar gesloten.

We hebben zo’n donkerbruin vermoeden dat The Grand Tour heel snel in dit lijstje opduikt.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).