Lenovo bouwt deze Thinkpad bij voldoende animo

Lenovo thinkpad 1
De Thinkpads van IBM zijn een mooi staaltje jaren ’90 laptop design. Lenovo overweegt nu zijn eigen versie te bouwen.

Die versie zou er vrijwel exact zo uitzien als het origineel, met het kleurige Thinkpad-logo, een blauwe entertoets, het toetsenbord met zeven rijen en het zwarte, hoekige design. De techniek van Lenovo’s Thinkpad zou overigens allesbehalve retro zijn, belooft het bedrijf, hoewel specs vooralsnog ontbreken.

Vice-president van Lenovo David Hill zegt dat het ding alleen gemaakt kan worden als er flink wat van worden verkocht, omdat het ontwerp en de ontwikkeling om een grote investering vragen. In zijn blogpost vraagt hij lezers of zij enthousiast zijn over het idee. Aangezien er meer dan 1000 mensen bevestigend gereageerd hebben lijkt het een kwestie van tijd voor deze retro-thinkpad overal in de winkels ligt.

Lenovo thinkpad

Lenovo thinpad 3

5 reacties

  1. “Vice-president van Lenovo David Hill zegt dat het ding alleen gemaakt kan worden als er flink wat van worden verkocht, omdat het ontwerp en de ontwikkeling om een grote investering vragen”.

    Straks ga je nog vertellen dat ze er een kickstarter inzameling voor gaan houden….

    Lenovo is best degelijk, maar sommige onderdelen zijn gewoon cheap uitgevoerd. Ik kijk naar jou, wifi kaart in de B590……

  2. Als deze net zo slecht wordt als de huidige lenovo laptops laat dan maar zitten ook al is het super ontwerp uit jaren 90. Heb zelf lenovo G50 i7 wat een drame ding is dat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *