Lenovo kondigt reeks nieuwe smartphones aan

Moto
We kennen Lenovo als merk voornamelijk van zijn convertibles. Nu komt er een nieuwe Lenovo-smartphone én twee toestellen in de Moto-reeks.

Moto G4

De Moto G4 krijgt een 5,5 inch Full-HD-scherm, een 13MP-camera en een 3000mAh-batterij. Dankzij een speciale ´TurboPower´-modus zou hij met een kwartier opladen weer zes uur meegaan. Hij draait op een Snapdragon 617 octacore-processor. Hij gaat 229,- kosten en is begin juni verkrijgbaar.

Moto G4 Plus

De Plus-variant heeft grotendeels dezelfde specs als de ´gewone´ G, maar dit keer is er een 16MP-camera aan boord. Het toestel is verder voorzien van laserfocus en fasedetectie-autofocus. In het persbericht claimt het bedrijf dat de fotos van het toestel beter zijn ´dan die van de iPhone 6S, iPhone 6S Plus, en andere smartphones die meer dan twee keer zo duur zijn´. Lijkt me een behoorlijke claim. We zijn benieuwd! Verder is de Plus ook voorzien van een vingerafdrukscanner. De Plus is 40 euro duurder dan de G en is verkrijgbaar voor 269,- vanaf half juni.

Lenovo K5

De K5 beschikt over een 5 inch HD-scherm, 48 GB aan opslag, een 13MP-camera (met LED-flash) en een 5MP selfiecamera. Opvallend is verder de aanwezigheid van Dolby Atmos Dual Stereo-speakers. ´Vergeet koptelefoons´, aldus Lenovo. Adviesprijs: 179 euro. Eind deze maand komt hij op de markt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *