Lenovo lanceert IdeaPad laptops en IdeaCenter Desktops

Lenovo-ideapad-ideacenter
Daarnaast lanceren zij ook een zakelijke lijn (ThinkPad), smartphone (TAB V7) en headset.

Alle grote elektronicamerken lanceren op de MCW2019 in Barcelona hun nieuwste lijnen. Lenovo blijft niet achter en brengt haast in alle producten die zij voert een nieuwe generatie op de markt. Wij zetten de diverse lanceringen op een rij.

Lenovo ThinkPad laptops voor de zakelijke markt
Voor de zakelijke markt kondigt Lenovo net als vorig jaar de lancering van een nieuwe generatie ThinkPad laptops aan onder de noemers T490s, T490, T590, X390 and X390 Yoga™. Zij verschillen ieder in capaciteit en snelheid, maar maken allemaal gebruik van dezelfde slimme software zoals Thinkshield om privacy en veiligheid te verbeteren, ThinkPad BIOS met zelfherstellend vermogen om crashes tegen te gaan, verbeterde dubbele microfoons 360o bereik tot op 4 meter, HDR scherm met Dolby Vision™ ondersteuning en de nieuwste 8ste generatie Intel Core™ processors. De details per model worden bekend gemaakt zodra ze op de markt komen.

Lenovo-thinkpads

Lenovo IdeaPad C340, S540 en S340 laptops voor consumenten
Ook voor mensen die hun laptop niet zakelijk gebruiken maar wel graag studie, werk en entertainment afwisselen heeft Lenovo 3 modellen toegevoegd aan de IdeaPad-serie.
Voor alle drie de modellen gebruikt Lenovo de Intel Core i7-8565U of AMD Ryzen 7 3700U processor.

Het goedkoopste model is de Lenovo IdeaPad S340. Deze biedt een Nvidia Geforce MX250 of AMD Radeon RX Vega grafische processor, 12 GB RAM opslagcapaciteit en maximaal 2 TB opslagcapaciteit op een maximaal 15″ beeldscherm. Dit alles voor een vanaf-prijs van € 549,-.

Direct daarboven komt de Lenovo IdeaPad C340. Deze heeft weliswaar iets minder (maximaal 1 TB) opslagcapaciteit en verder vergelijkbare capaciteiten, maar door het voordeel dat deze zowel als tablet als als smartphone te gebruiken is komt de vanaf-prijs iets hoger met € 599,-.

De duurste variant is de Lenovo IdeaPad S540. Deze Laptop voor de veeleisende gebruiker biedt 16 GB Ram werkgeheugen en 512 GB + 1 TB geheugen en 10 uur batterijcapaciteit. Deze wordt verkocht vanaf € 799,-. De uitgebreide specificaties volgen zodra de modellen daadwerkelijk op de markt komen.

Lenovo-ideapad-C340

Lenovo IdeaCentre AIO A340 desktop voor consumenten
Als je graag op een desktop werkt heeft Lenovo ook een verrassend ontwerp gelanceerd. Deze desktop, die door zijn design en aparte voet sowieso een blikvanger is, is voorzien van alle gemakken om jou optimaal te laten genieten achter de PC. Alleen het grote beeld van 22″ of 24″ met smalle lijst geeft je een intense beleving van hetgeen je bekijkt. De nieuwste generatie Intel-processoren en diverse opties voor het werkgeheugen zorgen dat je geen beweging meer hoeft te missen.

Lenovo-IdeaCentre-AIO-A340

De Smartphone laten we maar even buiten beschouwing.

Uiteraard houden we je op de hoogte van de releases. De volledige info van alle apparaten die we hierboven benoemden kun je, voor zover aanwezig, hier nalezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *