Lenovo presenteert strakke 17-inch gaminglaptop: Y70

Lenovo presenteert strakke 17-inch gaminglaptop: Y70
De grootste techbeurs ter wereld, de IFA in Berlijn, is weer van start gegaan, dus verwacht de komende dagen een stortvloed aan gadgetnieuws. Lenovo trapt vandaag af en presenteert een forse 17-inch gaming laptop: de Y70.

Intel Core i7

De Y70 van de Chinese computergigant heeft een 17,3-inch scherm en moet eigenlijk gezien worden als de grotere broer van de Y50. Er ligt een Intel Core i7-processor met vier kernen van de Haswell-generatie in met maximaal 16GB aan werkgeheugen, evenals GeForce GTX 860M die het grafische werk verzorgt, ondersteund door 4GB GDDR5.

Best indrukwekkend, maar waarin de gaminglaptop van 3,4 kilogram niet in overtuigd is de resolutie van 1920 bij 1080 pixels van het (touch)scherm. Dat is ietwat aan de lage kant. Lenovo heeft er wel voor gezorgd dat de Y70 met een subwoofer van JBL is uitgerust. Voor de opslag kan gekozen worden voor een 256 SSD of een harde schijf van 1 terabyte. Op een volle accu gaat de Y70 zo’n 5 uur mee. Niet veel, maar het is ook niet echt een apparaat dat je graag overal mee naartoe neemt.

Wat de Lenovo Y70 moet gaat kosten is nog niet bekend gemaakt.

[lg_folder folder=”Lenovo/Y70/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *