Lenovo toont veelbelovend randloos toestel zonder notch

Lenovo Z5 teaser
Gaan we binnenkort allemaal aan de Lenovo?

Lenovo staat bij de meeste smartphoneliefhebbers niet bekend om haar goede toestellen. De fabrikant staat vooral bekend om haar overname van Motorola, een merk waar menigeen zijn of haar nek niet meer voor omdraait tegenwoordig. Gelukkig lijkt het bedrijf dit ook door te hebben en komt binnenkort met iets nieuws, namelijk de Lenovo Z5.

In het gelekte beeldmateriaal is terug te zien dat deze speciale smartphone over een zo volledig mogelijk scherm zal gaan beschikken. Hoewel we eerder deze claims hebben gehoord van diverse fabrikanten, zou het bij de Lenovo Z5 gaan om een screen to body- ratio van 95 procent. Ter vergelijking: de Galaxy S9 heeft een screen-to-body-ratio van 83,6 procent.

Lenovo Z5 teaser

In de beschikbare schetsen van het toestel lijkt er geen ruimte te zijn voor een inkeping, misschien wel een van de meest beruchte toevoegingen aan smartphones van de afgelopen tijd.

Bijzonder is hoe Lenovo de speakers heeft verwerkt. Wellicht zijn deze zo verkleind dat ze in de minieme randen passen. Waar de frontcamera zich bevindt, durven we verder niet te zeggen. De kans is groot dat de Lenovo Z5 op 14 juni gepresenteerd wordt.

Nog geen reacties

    • @ffw88: Nice! hele video bekeken. Slimme oplossing voor de front-face camera. Zou ook in laptops moeten!

      Ik denk nog steeds na deze video dat er genoeg te doen is kwa ontwerp. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *