‘Leonardo DiCaprio gaat Steve Jobs vertolken in film’

'Leonardo DiCaprio gaat Steve Jobs vertolken in film'
jOBS, de film over het leven van Apple-oprichter Steve Jobs, was een aanfluiting om snel weer te vergeten. Voor de iFans is er echter goed nieuws, er wordt al even gewerkt aan een nieuwe film over Steve. Met een mogelijke hoofdrol voor DiCaprio.

Volgens The Hollywood Reporter is Danny Boyle gepolst als regisseur van de biopic die door Sony Pictures zal worden uitgegeven. De Brit Boyle is onder meer bekend van Slumdog Millionaire en The Social Network, om iets meer in de techhoek te blijven. Op papier dus een prima kandidaat. Daarnaast zou hij zou DiCaprio al hebben gepolst om de hoofdrol te vertolken.

Sony Pictures heeft vooralsnog niet bevestigd of Leo daadwerkelijk zijn pinstripes uit The Wolf of Wall Street zal verruilen voor een zwarte coltrui + jeans + sneakers. Eerder had David Fincher getekend om de regie van de film over de in 2011 overleden Apple-oprichter te doen, waarbij Christian Bale werd genoemd als mogelijke hoofdrolspeler, maar Sony zou niet hebben willen voldoen aan de hoge salariseisen van Fincher.

Leo als Steve. Een realistische optie volgens jullie?

“Soon…”
'Leonardo DiCaprio mogelijk in de hoofdrol in Steve Jobs-film'

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *