Leraar heeft bericht voor leerlingen op Fortnite Mobile

Leraar heeft bericht voor leerlingen op Fortnite Mobile
Weg met dat apparaat tijdens mijn lessen!

Dat Fortnite mobiel is gegaan is zowel een vloek als een zegen. Een zegen voor alle jonge spelers die de game nu vrijwel overal kunnen spelen. Een vloek voor de leraren die les moeten geven aan kinderen die Fortnite tijdens de lessen spelen.

Hoe ga je hier als leraar mee om? Eén docent heeft het in elk geval goed begrepen. If you can’t beat them, join them moet hij gedacht hebben. Mr Hillman, zoals de leraar heet, kwam via Reddit in contact met de ontwikkelaars. In het draadje gaf hij toe ook Fortnite te spelen, maar gek te worden van leerlingen die de game spelen tijdens zijn lessen. Of de ontwikkelaars een bericht konden doorspelen aan de kinderen.

En zo geschiedde. De ontwikkelaars brachten een tekst in beeld aan de hand van een willekeurig laadscherm. “Mr. Hillman says stop playing in class”, aldus de tekst. De leerlingen zullen ongetwijfeld verbaasd hebben opgekeken toen ze deze tekst zagen. Met games als PUBG en Fortnite hebben leraren het zwaar in het onderwijs. Waar is die goede oude tijd zónder de smartphones gebleven? (via Dexerto)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *