Let op! For Honor is dit weekend gratis te spelen

Auteur: , Geen reacties
Ridders, Samurai en Vikingen in één game?! Jazekers

Check hier hoe jij mee kunt doen aan de epische gevechten van For Honor.

De middeleeuwse vechtgame For Honor van Ubisoft is vanaf vandaag gratis te spelen. Tot en met 12 november kan iedereen de game en alle bijbehorende uitbreidingen spelen om te kijken of het iets voor jou is. Daarnaast krijg je tijdelijk een stevige korting op de game.

Wat is For Honor?
For Honor bevat een drietal facties – ridders, Vikingen en Samurai – ieder met uiteenlopende personages (16 in totaal) met ieder een eigen rol, specialiteiten en vechtstijl. Naast een uitgebreide singleplayer-campagne draait For Honor vooral om de brute multiplayer. In gigantische veldslagen vechten de facties tegen elkaar en naast A.I. kanonnenvoer (of zwaardenvoer in dit geval) speler een aantal echte spelers mee.

Het vechtsysteem – het zogenoemde Art of Battle-systeem – is de ruggengraat van de game. Met een drietal hoeken, een krachtige- en snelle/zwakke aanval, dodgen, pareren en executeren is For Honor een ware traktatie voor de vechtliefhebber. Voeg daar de uiteenlopende speelbare soldaten aan toe, die ieder eigen wapens en bepantsering hebben, en je hebt een complexe vechtgame waarbij je speelstijl en skills ontzettend belangrijk zijn.

Gratis weekend
En vanaf vandaag is de game dus gratis te proberen. For Honor kwam in februari van dit jaar uit voor de PC, Xbox One en PlayStation 4 en had in eerste instantie veel spelers en veel aandacht. Naarmate de tijd vorderde leek de ‘buzz’ een beetje af te zwakken. Nu is het dus je kans om de game een kans te geven. Ik was namelijk in eerste instantie ook niet erg onder de indruk van de game. Enerzijds omdat ik er twijfels bij had of de game langere tijd leuk zou blijven, anderzijds vanwege de stevige prijs (fullprice). Dat zit nu wel snor…

Tijdens dit weekend en in aanloop naar de vierde DLC (die op 14 november uitkomt) krijg je namelijk tot 60% korting op de volledige game! Ik ga in elk geval na mijn werk sowieso genieten van dit gratis weekend en mocht ik het na die paar dagen nog tof vinden, dan is dit mijn kans. Ohja, alle voortgang die je tijdens dit weekend maakt wordt – als je besluit de game aan te schaffen – overgeheveld naar je daadwerkelijke game.

Hoe doe je mee?
Hoe kun je zelf de volledige game uitproberen? Simpel, je gaat naar de Ubisoft-website en geeft aan of je de game op de PC, Xbox One of PlayStation 4 wilt uitproberen. Vervolgens koppel je je Ubisoft-account aan je gratis kopie (of je maakt een account aan).

De PC-versie vereist de Ubisoft-launcher Uplay, die je via dezelfde link na registratie kunt downloaden. Voor de Xbox- en PlayStation-versie heb je in elk geval respectievelijk Xbox Live Gold of PlayStation Plus nodig.

Meer over Ubisoft lezen? Zeer recentelijk kwam de uitgever en ontwikkelaar met het verrassend toffe Assassin’s Creed Origins. Check hier alles wat je over de nieuwste Assassin’s Creed moet weten. Ook komt Ubisoft in februari met het langverwachte Far Cry 5. In dit artikel lees je wat we tot dusver over deze open wereld shooter weten. Tot slot lees je hier over de controverse rondom blote borsten in Ubisoft’s Watch Dogs 2.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).