Let op met updaten Pokémon Go op gejailbreakte iPhone

Pokémon Go
Niantic is het er namelijk niet mee eens dat je iOS-apparaat over een jailbreak beschikt.

Wie een jailbreak heeft op een iPad of iPhone en Pokémon Go speelt moet oppassen. Met update 1.7.0 voor iOS kunnen gejailbreakte apparaten de game niet meer spelen. Niantic heeft deze maatregel in het leven geroepen om cheaters beter te kunnen aanpakken.

Via een jailbreak is bijvoorbeeld mogelijk om een Fake GPS te draaien en dat willen ze bij Niantic niet hebben. De update zal veel mensen tegen het zere been schoppen. Het hebben van een jailbreak maakt iOS meer en open en toegankelijk voor andere toepassingen. Dit is dan ook vaak de reden waarom mensen gebruik maken van deze niet-officiële versies van iOS.

Of je nu een eerlijke speler bent of niet: spelers met een jailbreak zijn uitgesloten van deelname. Naast deze maatregel brengt versie 1.7.0 het nieuwe buddy systeem, zijn er enkele bugs gefixt en biedt de game ondersteuning voor Pokémon Go Plus.

3 reacties

  1. Er zijn verschillende jailbreak apps die het voor “reguliere” apps onmogelijk maken te detecteren dat de telefoon een jailbreak heeft, dus het zal wel los lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *