Levering HTC One opnieuw uitgesteld [UPDATED]

HTC One
HTC stapelt vertraging op vertraging als het gaat om de levering van de nieuwe HTC One. Nadat de originele release in maart niet haalbaar bleek, is het het toestel al een aantal malen iets uitgesteld. Gisteren zou het eindelijk zover zijn, maar wederom helaas.

Via Twitter heeft HTC intussen bevestigd dat de leveringen van pre-orders niet deze week, maar pas vanaf volgende week zullen starten. In forums schrijven de inmiddels ongeduldige klanten dat retailers hun toestel rond 26 april zullen leveren, maar nog niets is definitief en er bestaat nog veel onduidelijkheid. Duitsland heeft inmiddels mondjesmaat wat voorraad gekregen.

HTC One tweet

De aluminium vormgegeven HTC One moet zich o.a. onderscheiden van de concurrentie door stereo-speakers aan de voorkant van de telefoon en een 4MP camera die beschikt over fysiek grote pixels voor betere kwaliteit foto’s. Het zou met name de camera zijn de voor een bottleneck in de productie heeft gezorgd.

HTC is vanzelfsprekend allerminst gelukkig met de zeer moeizame introductie van de One. Een enorme winstdaling van 98 procent is hier volgens de fabrikant mede aan te danken. (via: tweakers)

UPDATE 13:30: HTC stelt in een reactie aan Tweakers dat de eigen tweet onjuist is.

We werken er op dit moment hard aan de HTC One zo snel mogelijk in handen van onze gebruikers te krijgen. De eerste pre-orders worden in de loop van deze week uitgeleverd. De HTC One zal naar verwachting vanaf dat moment ook verkrijgbaar zijn.

Nog geen reacties

    • @Laue: Als het daar dan maar bij blijft, want nog niets is zeker. Wanneer ik zelf vandaag iets bestel, wil ik het liefst gisteren al hebben. Heel irritant wanneer je een nieuw speeltje hebt besteld dat maar niet geleverd wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *