Lexus onthult hoverboard op 5 augustus

Auteur: , 1 Reactie
Lexus onthult hoverboard op 5 augustus

Afgelopen maand presenteerde Lexus de ‘Slide’: een werkend hoverboard dat gebruik maakt van magneetzweeftechniek en supergeleiders om in de lucht te blijven.

Het bedrijf laat weten dat ze eindelijk klaar zijn om het board aan het grote publiek te laten zien. Volgens Lexus gaat het 5 augustus gebeuren. De korte teaser laat een aantal beelden van het board zien, maar meer details zijn nog niet bekend gemaakt. We kunnen er na de aankondiging in ieder geval vanuit gaan dat het board er daadwerkelijk gaat komen en dat het niet om een grap gaat.

Het is nog even afwachten hoe nuttig de Slide in de praktijk zal zijn, want het board zal waarschijnlijk alleen te gebruiken zijn op een speciale ondergrond van metaal. Het is in dat geval dus niet mogelijk om ermee de straat op te gaan. Daarover horen we volgende week ongetwijfeld meer.

UPDATE: het is officieel, meer info vind je HIER!1 reactie

Grappig maar er zitten sowieso kanttekeningen aan ….
Als het was zoals men dacht, dus zweven over ieder oppervlak dan zou lexus wagens leveren met die techniek aangezien dat heel wat rolweerstand zou schelen en de mogelijkheden eindeloos zouden worden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).