LG brengt betaalbare 4G-smartphone naar Europa

LG Otimus F5
Het gaat hier om de LG Optimus F5. Dat de 4G-smartphone eraan kwam wisten we al, maar hoogstwaarschijnlijk kunnen we hem eerder gebruiken dan verwacht.

Zo kondigde LG aan dat het toestel vanaf 29 april in Frankrijk verkrijgbaar zal zijn en daarna snel in andere Europese landen verschijnt. Deze aankondiging is in tegenspraak met eerdere uitspraken van de Zuid-Koreaanse electronicagigant. Op het Mobile World Congress 2013 begin dit jaar, werd namelijk nog gesproken over een lancering in juni. Maar ons hoor je niet klagen.

De 4G-smartphone heeft een 4,3 inch-scherm met een resolutie van 960 x 540, een 1,2 GHz dual core-processor en een 5 megapixel camera. Tevens krijgt het toestel 1 GB aan RAM en 8 GB opslagcapaciteit met zich mee. En hoewel momenteel alleen nog via het KPN-netwerk in Amsterdam en Den Haag een 4G-netwerk beschikbaar is, zal het niet lang meer duren voor het in heel Nederland mogelijk is daar gebruik van te maken.

Wanneer de Optimus F5 precies naar Nederland komt, heeft LG niet bekendgemaakt. Maar lang zal het dus niet meer duren. Het toestel krijgt een prijskaartje van slechts 349 euro met zich mee.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *