LG G Watch vanaf november te koop in Nederland

LG G Watch vanaf november te koop in Nederland
En dit is wat de non-vierkante smartwatch van de Koreanen gaat kosten.

Je hoeft nog maar iets meer dan een week te wachten op de LG G Watch R, want LG Nederland heeft laten weten dat ze hem begin volgende maand gaan aanbieden in ons land. De smartwatch, draaiend op Android Wear, heeft een adviesprijs van 269 euro gekregen.

Rond in plaats van vierkant

De G Watch R onderscheid zich van de overige smartwatches door zijn ronde scherm, iets dat we ook op de populaire Moto360 van Motorola zien. Het is tevens een designkenmerk waardoor het apparaatje veel weg heeft van een klassiek horloge. LG heeft het verder voor elkaar gekregen om het display volledig rond te krijgen, bij de Moto360 heeft het scherm onderaan een klein recht vlak.

Het plastic OLED-scherm (P-OLED) op de G Watch R heeft een doorsnede van 1,3 inch en is 320 pixels breed. Het apparaat draait op een Snapdragon 400-processor, ondersteund door 512 MB aan werkgeheugen en 4 GB opslag. Daarmee heeft de G Watch R nagenoeg dezelfde specs als de vorige maand gelanceerde G Watch. Alleen de accu is met 410mAh een fractie groter. Het slimme horloge is tevens stof- en waterdicht (IP67).

[lg_folder folder=”LG/G_Watch_R/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

3 reacties

  1. Ik heb mijn Moto360 een tijdje geleden in de USA gekocht en ben er erg blij mee.

    “De G Watch R onderscheid zich van de overige smartwatches door zijn ronde scherm”

    en dikke plastic behuizing. De moto is veeeeel mooier en het afgevlakte scherm merk je niks van, ik ben benieuwd wat de 360 in NL gaat kosten..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *