LG G4 is officieel: dit zijn de Nederlandse prijzen

LG G4 met backcover van leer
De LG G4 lekte al veelvuldig, maar is nu ook officieel gepresenteerd door de Koreaanse fabrikant.

Er ontbraken nog maar weinig puzzelstukjes, want we wisten al hoe de G4 eruit zou zien en dat ‘ie zou verschijnen met een backcover van leer. Net als zijn voorganger heeft de G4 een licht gebogen 5,5 inch-display met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Onder de motorkap vinden we een Qualcomm Snapdragon 808 met zes kernen, 3 GB aan werkgeheugen en 32 GB opslagruimte. Het toestel draait op Android 5.1.

Als we LG mogen geloven, dan is de camera flink verbeterd. Je schiet foto’s in 16 megapixels met een diafragma van f/1.8. Verder krijg je optische beeldstabilisatie en een razendsnelle autofocus, waarbij lasertechnologie een belangrijke rol speelt. De camera-app biedt volop mogelijkheden om handmatig instellingen aan te passen, terwijl je je foto’s ook in raw kunt opslaan. De front-camera schiet foto’s van 8 megapixels en is met een diafragma van f/2.0 behoorlijk lichtsterk.

LG G4: in deze kleuren kun je 'm kopen

Het toestel moet eind mei in de Nederlandse winkels liggen en kost 649 als je gaat voor het model met plastic achterkant. De backcover van leer kost je 50 euro extra.

Nog geen reacties

  1. vandaag pre order gedaan voor lg g4 met leren rode achterkant. Heb nu LG G3 met gouden achter kant deze nu een jaar top telefoon. En ook mooi lg weer met iets unieks komt zoals met g3. Eerste foon met qhd scherm. Nu weer leren achterkant zijn toch dingen waar me ze zich onderschijden. goede specs lagere prijzen en grote schermen in kleine behuizingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *