LG G7 gaat mee met de nieuwste smartphone-trend

Auteur: , 4 Reacties
Hey, een iPhone X kloon

Trendbewust design of een goedkope iPhone X kloon?

LG toonde tijdens de huidige Mobile World Congress in Barcelona achter gesloten deuren hun nieuwe LG G7, een high-end smartphone met een zeer modern smartphone design. Wat blijkt? Naast wat redelijk doorsnee hardware krijgt de G7 na de iPhone X, de Huawei P20 en de Asus Zenfone 5 ook een inkeping bovenin het scherm.

Dat blijkt uit een video van het Israëlische Ynet. Nu kunnen we één medium natuurlijk niet zomaar geloven, maar tech-insider Evan Blass heeft een CV van heb ik jou daar. Ook hij stelt (in een Twitter-bericht) dat het in de video inderdaad op de G7 gaat.

Naast de inkeping lijkt de G7 (Neo, genaamd) volgens Blass een 6″-scherm te krijgen met een resolutie van 1440×3120 pixels. Zoals al eerder vermeld krijgt LG’s vlaggenschip een Snapdragon 845-chipset, aanwezig in beide uitvoering. De goedkopere uitvoering zal 4GB ram en 64GB opslag bevatten, terwijl de ‘Plus’-variant een stevige 6GB RAM en 128GB opslagruimte krijgen. Tot slot blijkt uit de video dat de G7 een dubbele camera krijgt (vermoedelijk 16MP) en dat de vingerafdrukscanner daaronder zal komen.

Hoewel LG dus niet per se innoverend is wat betreft hun G7 Neo, lijken andere apparaten van de Zuid-Koreaanse fabrikant direct uit een science-fiction-film te komen. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze 88-inch 8K smart TV? Ook patenteerde het miljardenbedrijf recentelijk een bijzondere opvouwbare smartphone. En net wanneer je denkt dat het niet futuristischer kan, lijkt LG bezig te zijn met een oprolbare TV van 65″.4 reacties

Notch boven (Essential/iPhone X) snap ik nog wel omdat het de enige mogelijkheid lijkt zolang de sensoren niet onder het scherm kunnen maar om dan een bezel onder te gebruiken slaat gewoon nergens op.

Duidelijk geval “wel kopiëren maar geen visie” als je het mij zou vragen.
@Donstil
“wel kopiëren maar geen visie”
Je zou dus kunnen zeggen een zuster bedrijf van Apple.
Dit bedrijf Kopieert alles wat los en vast zit, eest opkopen, en daarna zichzelf op de borst kloppen dit zij dit bedacht hebben.
En visie heeft Apple ook niet.
Gevalletje; de Aplle valt niet ver van de boom” dan?
@pawarana: Apple is meestal niet de eerste met nieuwe technologieën. Het is juist het gebruiksgemak, design en materiaalgebruik dat de premium moet waarborgen, plus de eigen OS. Altijd al zo geweest. Niet de eerste, wel fijner om elke dag te gebruiken ;-)
De schermpjes zijn in de aanbieding bij Samsung, begrijp dat nou gewoon, alle merken gaan ze gebruiken.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).