LG G7 opnieuw geïntroduceerd met bijzondere feature

LG
Lees hier waarom de LG G7 One misschien iets voor jou is.

Eerder dit jaar lanceerde LG de G7, het eerste vlaggenschip van de Koreanen in 2018. De verwachting is dat we tegen het einde van 2018 de LG V40 in de winkels zien liggen. Desalniettemin vindt LG het de hoogste tijd om nog twee speciale varianten van de LG G7 te presenteren. De meest in het oog springende is de LG G7 One.

De LG G7 One is de eerste Android One-smartphone van de fabrikant. Het is in feite niets meer en niets minder dan een pure versie van Android, wat betekent dat er geen LG-schil of iets dergelijks aanwezig is. In theorie zou deze versie dan ook een stuk sneller en soepeler moeten werken.

LG G7 One

De G7 One van LG is bepakt met een Snapdragon 835, 4GB RAM en 32GB aan opslaggeheugen (en een notch). De dubbele camera heeft ruimte gemaakt voor een enkele 16 megapixel-camera. De One-variant is nog steeds een krachtig toestel te noemen, maar duidelijk afgeslankt ten opzichte van zijn grote broer.

Als derde model hebben we de LG G7 Fit nog. Deze beschikt over een Snapdragon 821, 4GB RAM en 32GB aan opslaggeheugen. Wat de toegevoegde waarde is van laatstgenoemde weten we verder ook niet eigenlijk.

LG G7 Fit

Eén reactie

  1. Dat je een tweetal overjarige processors toepast zal al wel wat wenkbrauwen doen fronsen, maar 32 Gb opslag is ronduit beschamend. Ben ook wel benieuwd wat zoiets dan moet gaan kosten.

    Ter vergelijking: de recent geïntroduceerde Xiaomi Mi A2 (ook voorzien van Android One) met 64 Gb opslag en een Snapdragon 660 (niet zo snel als de 835 of zelfs de 821, maar zeker toegerust op z’n taken) kost inmiddels nog maar net iets meer dan € 200,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *