LG G7 ThinQ foto’s gelekt: zoveelste iPhone X kloon?

‘LG G7 verschijnt met OLED- en LCD-display’
Het design verklaart in ieder geval het beschamende gedrag van LG.

Vorige week hadden we het al even over de verwoede poging van LG om in contact te komen met een van de grootste Android communities in de wereld, namelijk die van Reddit. Het vroeg wat de lezers vonden van een inkeping, vergelijkbaar met de iPhone X. Wat volgde was een stormlading aan negativiteit, waarna het PR-team uit het niets het hazenpad koos.

We waren er al bang voor, maar de nieuwste gelekte foto’s doen het ergste vermoeden: het nieuwe LG vlaggenschip krijgt niet alleen een rare naam in de vorm van LG G7 ThinQ, maar heeft haar niet-originele design afgekeken van Apple’s iPhone X.

LG G7 ThinQ

TechRadar heeft naast onderstaande foto’s ook wat informatie binnengekregen vanuit een betrouwbare bron over de specificaties van de LG G7 ThinQ. Zo is er een 6,1 inch scherm aanwezig met een inkeping waar een frontcamera en enkele sensoren geplaatst zijn.

De rare naam G7 ThinQ is afgekeken van de nieuwste LG V30 uitvoering, beter bekend als de LG V30S ThinQ. Alle twee de apparaten beschikken over slimme AI-technologie. De verwachting is dat de LG G7 ThinQ in mei in de winkels moet liggen.

LG G7 ThinQ

Nog geen reacties

  1. Sinds Android SDK 25 is Google al bezig met het ondersteunen van de “Notch” voor Android. Android ondersteunt 3 verschillende Notchtypes, waaronder die LG ook gaat gebruiken. Dus onzin het clonen van de Iphone X.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *