LG gaat deze klaptelefoon wereldwijd verkopen

LG gaat deze klaptelefoon wereldwijd verkopen
Na Samsung heeft ook LG een nieuwe klaptelefoon met Android 5.1 gepresenteerd. Maar zij gaan hem wél buiten Korea aanbieden.

De telefoon heeft de naam Wine Smart gekregen en lijkt te zijn gebaseerd op de LG Gentle, die vorige maand in Zuid-Korea werd gelanceerd. De telefoon heeft een 3,2 inch display met een beperkte resolutie van 320 bij 420 pixels. Het processorwerk wordt gedaan door een 1.1 GHz Snapdragon 210, aangevuld met 1 GB werkgeheugen. De Wine Smart beschikt over 4 GB opslaggeheugen, uitbreidbaar met een micro SD-kaart.

Android-knoppen

Ook de camera en accu zijn met respectievelijk 3 megapixel en 1700 mAh geen hoogvliegers, maar je krijgt er wel een telefoon met een volledig numeriek toetsenbord en een set fysieke Android-knoppen op het onderste deel. Bovendien zal de telefoon waarschijnlijk nog geen 200 euro gaan kosten.

In landen als Japan is de populariteit van klaptelefoons flink aan het stijgen. We zijn benieuwd of het ook in de rest van de wereld aanslaat. LG heeft besloten om de Wine Smart in ieder geval in Engeland, Frankrijk, Spanje, Italië, Polen, Kazachstan en Japan uit te brengen. Of en wanneer de telefoon aar Nederland komt is nog niet bekend.

[lg_folder folder=”LG/Wine_Smart/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

3 reacties

  1. volledig toetsenbord? ik zie alleen een numeriek toetsenbord en wat extra knopjes….

    ik wacht al tijden op een nieuwe Desire Z .. of iets dat erop lijkt… 🙂

  2. Ideaal als simplephone, voor als je niet veel belt en weinig met internet doet. Of als tweede telefoon, voor als alleen maar telefonisch bereikbaar moet, of wilt zijn en weinig mee te zeulen wilt hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *