LG komt met oprolbare OLED-TV van 65-inch?!

But why?
TV en doe-het-zelf vliegenmepper in één…

De toekomst is hier, nu LG definitief lijkt in te zetten op oprolbare displays. Voor de Consumer Electronics Show in Las Vegas kondigt het Zuid-Koreaanse miljardenbedrijf aan met een OLED-TV van 65″ te komen. Heb je hem daarentegen niet meer nodig, dan rol je het elektronische apparaat op en pleurt hem in de kast… Bij wijze van spreken, natuurlijk.

Verder is er over de specificaties van de verbazingwekkende technologie nog weinig bekend. Wel kun je stellen dat LG hun beloftes nakomt, want een kleine vier jaar geleden toonde het bedrijf al een 18″ televisiescherm dat buigbaar was. ‘We richten ons op grotere modellen,’ zeiden ze toen. Een jaar later kwamen er geruchten naar buiten over een 55-inch oprolbaar scherm.

Nu lijkt de oprolbare televisie eindelijk realiteit te worden. Althans, we weten nog niet of het hier om een prototype gaat of dat dit een daadwerkelijk verkoopmodel gaat worden. Mogelijk komt LG volgende week (tijdens de technologiebeurs) met meer informatie. Wellicht dat we – naast de specs van de TV – zelfs een prijs krijgen. En over prijzen gesproken, recentelijk kwam LG al met een revolutionaire 88-inch 8k OLED-TV. Ook dit baanbrekende stukje technologie wordt ook niet goedkoop.

Foto @LG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *