LG komt met waterloze wasmachine

LG-watervrije-wasmachine
Je kent het wel, wasmachines waar het water niet goed wegloopt of problemen met de wateraansluiting. LG zegt de oplossing te hebben: de ‘waterloze’ wasmachine.

Kevin Cha, vicepresident van de Koreaanse elektronicafabrikant, maakte bekend dat LG bezig is met deze nieuwe wastechnologie. Momenteel zit de waterloze wasmachine nog in de ontwikkelingsfase, LG wil daarom nog niks ontsluieren over de technologie die toegepast wordt. Het is daarom nog onduidelijk of er helemaal geen water aan te pas komt of dat het zo weinig is dat de hoeveelheid te verwaarlozen valt.

Eerder dit jaar maakte LG op de elektronicabeurs CES al bekend de LG Styler uit te brengen, een kledingkast die kleren kan opfrissen zonder gebruik van wasmiddel of water.

Nog geen reacties

  1. Interessante ontwikkeling. Ik ben zeer benieuwd hoe LG zonder water de modder- en grasvlekken uit de spijkerbroeken van mijn zoontje denkt te halen. En hoe zonder water mijn bezwete trainingskleding weer lekker fris gaat ruiken. Ik kan mij bijna niet voorstellen dat er helemaal geen water gebruikt wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *