LG komt met WiDi-scherm dat kabels overbodig maakt

LG komt met WiDi-scherm dat kabels overbodig maakt
Voor iedereen die wel graag hele vette monitors wil gebruiken, maar ontzettend moe wordt van kabels.

LG Display zegt met deze monitor een wereldprimeur in handen te hebben. Het samen met Intel ontwikkelde beeldscherm is het eerste LCD paneel met ondersteuning voor Wireless Display (WiDi). Het scherm heeft een grootte van 23,8-inch, waarmee we het meer moeten zien als een computerscherm dan een losstaande tv.

Al je content vanaf computers, laptops, tablets, mediakasten en digitale koelkasten kan draadloos naar het LCD-scherm worden doorgestuurd, waarmee er eindelijk een einde lijkt te komen aan de kabelterreur zoals we die nu kennen. Draadloos is the way to go, als het aan LG ligt.

Bekijk de afbeelding HIER in het groot. Wanneer ze het op de markt brengen is nog niet bekend, maar de onthulling van dit exmeplaar is op de Intel Developer Forum (IDF13 San Francisco) die morgen begint.

Nog geen reacties

    • @dvt093: Ik heb een LG TV (42LM620S) die inmiddels een jaar lang voorzien is van WiDi d.m.v. een dongle. Je laptop moet van een (Intel) Centrino draadloosnetwerkkaartje en van een Intel igp zijn voorzien om WiDi werkende te krijgen. Je moet ook nog de meest recente WiDi drivers hebben. 😉

      WiDi is overigens inferieur aan de almighty HDMI. Belachelijke latency, gamen kun je vergeten en synchroon lopende audio is ver te zoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *