LG mondkapje is een gadget voor de mond

LG mondkapje is een gadget voor de mond

Met dit LG mondkapje op je bakkes draag je iets serieus én het is hartstikke veilig.

In deze tijden zijn het dragen van een mondkapje inmiddels normaal geworden. Een standaard goedkoop mondkapje biedt echter niet de hardnekkige bescherming waar je misschien naar verlangt. In dat kader heeft LG iets moois bedacht aan de hand van een slim mondkapje.

Het mondkapje van LG is een behoorlijke unit voor op je mond. Maar dan heb je ook wat. De lucht die jij van buiten inademt wordt eerst gefilterd alvorens je longen de lucht verwerken. Er zitten ventilatoren en filters in het mondmasker verwerkt die dit werk voor je doen.

Aan boord van het LG mondkapje zit een 820mAh batterij. Volgens het techbedrijf heeft het mondmasker een gebruikerscapaciteit van 8 uur. De filters dien je zelf schoon te maken. Een app op je smartphone geeft aan wanneer de filters vervuild zijn. Eenmaal thuis kun je het masker weer opladen en schoonmaken. Let hier wel goed op hoe je dat doet. Als je het apparaat frontaal beetpakt heb je kans dat je alsnog het coronavirus oploopt. Wel een ding om rekening mee te houden dus.

LG heeft nog niet bekendgemaakt wat het geavanceerde mondkapje moet gaan kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *