LG Nexus 4 eindelijk leverbaar in Nederland

LG Nexus 4 leverbaar in Nederland
Nederlandse fans van de Nexus 4 hoeven geen rare capriolen meer uit te halen om in het bezit te komen van deze telefoon. De door LG en Google ontwikkelde telefoon is namelijk gewoon leverbaar in Nederland. Je moet er echter wel fors voor in de buidel tasten.

De Nexus 4 kwam eind vorig jaar in de VS en nog een aantal andere landen op de markt, maar Nederland werd overgeslagen. Nu is dat gelukkig veranderd en kan je terecht bij Coolblue en de webshops van Media Markt en Saturn.

Het prijskaartje is echter wel fors te noemen. In de VS heb je al een Nexus 4 vanaf $299 (8 GB) en in Duitsland betaal je 350 euro (16 GB), maar in Nederland is de prijs €469 (16 GB). Je krijgt er dan echter wel een gratis bumpercase bij.

Waarom je een Nexus 4 zou willen? Mensen die als eerste de nieuwste versie van Android op hun telefoon willen hebben en nooit ‘achter’ willen lopen. Die mensen zullen deze telefoon zeker willen hebben, Google zorgt er namelijk voor dat deze telefoon altijd voorzien is van de nieuwste versie van Android.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *