LG Optimus G2: gelekt aan alle kanten [video]

LG Optimus G2
LG heeft er alles aan gedaan om haar nieuwste vlaggenschip op telefoongebied straks een grootse onthulling te geven. Er komt een enorme persconferentie in New York, er worden geheimzinnige uitnodigingen rondgestuurd, en vermoedelijk zal de halve top van het bedrijf er op 7 augustus bij zijn. Maar het kon niet voorkomen dat er nu al video’s & foto’s van de LG Optimus G2 rondslingeren.

De LG Optimus G2 heeft een fors 5,2-inch scherm – dat bijna van rand tot rand loopt – met een resolutie van 1080p. Op de foto’s die Engadget in handen kreeg is te zien dat er aan de dunne zijkanten geen plek meer is voor volumeknoppen, en zoals uit eerdere lekfoto’s al duidelijk werd zijn deze dan ook verplaatst naar de achterkant. Ongetwijfeld zullen ze ook een bedieningsfunctie voor de 13MP camera krijgen.

LG Optimus G2

Onder de motorkap ligt een Snapdragon 800-processor, geklokt op een snelheid van 2,3Ghz en uitgerust met 2GB aan RAM. Deze unit drijft -op het uitgelekte testmodel althans- Android 4.2.2 (Jellybean) aan.

4Leakz heft de telefoon al letterlijk in handen gehad, en er meteen een video van geschoten. Ze omschrijven LG’s concurrent voor de HTC One en Samsung Galaxy S4 als ‘erg comfortabel’ en hij doet qua afgeronde hoeken enigszins denken aan de Nexus 4.

7 augustus weten we meer.

[gv data=”xRtCJmcw-6A”][/gv]

[lg_folder folder=”LG/0_Gelekt/LG_Optimus_G2/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *