LG patent: bizarre pen moet onze smartphone vervangen

LG patent
Geen gezeik meer met te kleine broekzakken.

Het worden bijzondere maanden voor stylussen en pennen. Allereerst verschijnt de Galaxy Note 9 met een nieuwe S-Pen die over enkele interessante features moet gaan beschikken. Zo moet er bluetooth aanwezig zijn, mogelijkheden om muziek af te spelen en nog veel meer. LG lijkt echter de overtreffende trap in huis te hebben. Althans, wat betreft patenten.

De Koreaanse concurrent heeft namelijk het recht gekregen op een patent uit 2015, waarin een pen te zien is met een ingebouwd scherm. Gezien de afbeeldingen zijn er niet een maar zelfs twee schermen aanwezig. Het kleinere beeld kun je vergelijken met een notificatiescherm en het tweede lijkt op een echt smartphonescherm.

LG stylus patent

Het tweede scherm zit standaard opgerold in de pen, maar kan uitgerold worden door een speciaal aangewezen knop. Het ziet ernaar uit dat een stylus als deze de smartphone moet gaan vervangen. De slimme stylus moet daarnaast werken op ieder ander slim apparaat.

Verder beschikt de bizarre stylus over een gyro-, e-compass-, proximiteit-, druk-, camera-, én oogsensor. Een microfoon en oortelefoon maakt de stylus compleet. Hoe LG dit alles in de praktijk zou kunnen uitwerken, durven we echter absoluut niet te zeggen. Succes LG!

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *