LG presenteert kleine versie van de G3, de G3 S

LG presenteert kleine versie van de G3, de G3 s
Zoals alle fabrikanten tegenwoordig, presenteert LG ook een kleinere versie van zijn vlaggenschip.

De kleinere versie die eerst in Zuid Korea gelanceerd zal worden als de Beat, maar in de rest van de wereld als de G3 s, heeft aardig wat overeenkomsten met zijn grote broer. Het enige wat wel ontbreekt is het mooie scherm die we kennen van de G3. Het heeft ook een veel kleinere resolutie van 1280 x 720 pixels. Voor een 5 inch scherm lijkt mij dat een beetje aan de kleine kant. Maar naar verwachting zal de prijs dan ook een stuk lager liggen.

Naast het kleinere scherm beschikt de G3 S wel over de laser autofocus die we ook zagen in de G3. Hierdoor kan hij nog sneller scherp stellen en dus sneller een perfecte foto maken met zijn 8 megapixel camera. De telefoon gebruikt een Snapdragon 400-processor die op 1,2GHz draait en wordt bijgestaan door 1GB aan werkgeheugen. voor het opslaan van je foto’s heb je de beschikking over 8GB dat is uit te breiden door middel van een MicroSD kaart.

Door de smalle randen van het toestel heeft het een scherm dat 74% van de voorkant beslaat. Dat is een stuk groter dan zijn concurrenten. De G3 S heeft zijn metalen jasje moeten inruilen voor een kunststof versie. Hierdoor is hij wel een stuk lichter geworden. Met een afmeting van 137,7 x 69,6 x 10,3 mm weegt hij nu 134 gram.

De telefoon zal aankomende vrijdag worden geïntroduceerd in Zuid Korea en zal dan in de aankomende weken naar Europa komen. Wanneer deze dan in Nederland in de winkels zal liggen is nog niet bekend. De prijs is op dit moment ook nog niet bekend

[lg_folder folder=”LG/0_Gelekt/LG_G3_mini_Beat/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *