LG toont de G Watch in een gelikte video

LG toont zijn G Watch in een gelikte video
In een nieuwe poging om de aandacht te trekken heeft LG een site over zijn aankomende smartwatch in het leven geroepen. Daar is ook een nieuwe video te zien waar we aardig wat informatie uit kunnen halen.

Zo zien we het uiterlijk van de G Watch in volle glorie. Hij krijgt een groot display met een metalen behuizing. De behuizing is waterdicht waardoor je hem tijdens je obstacle run prima kan gebruiken.

In de video zien we ook iets voorbij komen over het opladen. Maar hoe ik dat precies moet interpreteren is mij niet geheel duidelijk. Wat wel duidelijk is dat de G Watch altijd aan zal staan. Dit betekent dus eigenlijk dat hij net zoals een analoog horloge altijd af te lezen is. Ik ben dan ook benieuwd welke techniek ze gaan gebruiken voor het scherm.

We wisten al dat de G Watch gebruik gaat maken van Android Wear. Het besturingssysteem dat speciaal ontwikkeld is voor wearables. Via de commando ‘Ok Google’ kan je het horloge bedienen. Welke opdrachten je daarna kan gebruiken is nog niet duidelijk. Dit zal allemaal op 27 mei bekend moeten worden gemaakt tijdens een persevenement van LG.

[gv data=”ObhAvvJEi0k”][/gv]

[lg_folder folder=”LG/G_Watch_01/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *