LG V10 krijgt dubbele display én twee selfiecamera’s

LG V10
LG komt met een nieuwe serie telefoons en onthulde vannacht de eerste: de LG V10. Opvallendste feature? Het toestel krijgt twee displays.

Nog opvallender: deze schermen bevinden zich allebei op de voorkant van het toestel. De 5,7″ display (2.560 x 1.440 pixels) is een scherm zoals je gewend bent, maar daarboven plaatst LG een extra display van 2,1″ (1.040 x 160 pixels). Hier worden notificaties getoond, zodat je er minder last van hebt als je een game speelt of een video bekijkt. Ook is het mogelijk je favoriete apps via het tweede scherm te lanceren.

De LG V10 krijgt verder twee front-camera’s van 5 megapixel, terwijl ook de normale camera behoorlijk indrukwekkend is. Foto’s schiet je in 16 megapixels, terwijl je in 4K-resolutie kunt filmen. LG heeft elektronische beeldstabilisatie ingebouwd, zodat je behoorlijk stabiel zou moeten kunnen filmen en fotograferen.

LG V10

Ook handig: het toestel is niet meteen stuk als je ‘m laat vallen. LG heeft namelijk gekozen voor een stalen frame en een siliconen achterkant, zodat de V10 beter in staat is om klappen op te vallen. Je moet ‘m nog steeds niet van je balkon laten stuiteren, maar LG claimt dat een val van een hoogte van een meter geen probleem is voor de telefoon.

Het lijkt er vooralsnog niet op dat de LG V10 ook naar Europa komt, want LG heeft alleen een release in Azië, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten aangekondigd.

[gv data=”ELD_6aeHGKQ”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *