LG vlaggenschip ruilt tweede scherm in voor ‘zwevende balk’

LG V20
Ook is er goed nieuws voor alle fotografen onder ons.

LG heeft in 2017 met de G6 al een prima toestel afgeleverd dat voornamelijk opvalt door het randloze design en vernieuwde beeldverhouding van 18:9. Net zoals voorgaande jaren lanceert het bedrijf later in het jaar haar nieuwe vlaggenschip uit de V-serie, dit jaar de V30. Het lijkt erop dat deze smartphone haar tweede scherm inruilt voor iets compleet nieuws.

Uit onderstaande tweet van @OnLeaks werd al duidelijk dat het tweede scherm niet aanwezig zou zijn bij de LG V30. Volgens Android Authority moet een ‘zwevende balk’ de functionaliteiten van het tweede scherm overnemen. De info van de bekende balk zit dus naar verluidt in de software verstopt. Hoe dit er precies uit komt te zien, is nog niet bekend.

Voor de fotografen onder ons is er nog meer goed nieuws: het toestel wordt hoogstwaarschijnlijk voorzien van een camera met een diafragma van f/1,6. Dankzij het grote diafragma moet het ook in omstandigheden met weinig licht mogelijk zijn om scherpe en heldere foto’s te schieten.

Verder beschikt het toestel over een 6 inch display, een IP68 certificatie voor stof- en waterdichtheid, en is de behuizing van een vergelijkbaar design van metaal en glas als de LG G6. Het is de verwachting dat de LG V30 eind augustus officieel wordt onthuld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *