LG Watch Urbane: de smartwatch is eindelijk stijlvol

LG Watch Urbane
LG heeft wederom een smartwatch gepresenteerd. Dit keer geen klunky vierkant apparaat, maar iets dat er daadwerkelijk stijlvol uitziet.

De LG Watch Urbane is voorzien van een metalen kast, uitgevoerd met een gouden of zilveren afwerking en voorzien van een lederen band. Volgens LG is het een aanvulling op de bestaande G Watch R, maar dan in een meer stijlvolle en dunnere behuizing.

Het ronde P-OLED scherm heeft een diameter van 1,3 inch en een resolutie van 320 bij 320 pixels, wat de Watch Urbane een pixeldichtheid van 245 ppi geeft. Hij draait op een 1,2 GHz Snapdragon 400-processor en wordt gevoed door een 410 mAh batterij. Er is 4 GB aan opslagruimte aanwezig en LG heeft hem stof- en waterdicht gemaakt (IP67 certificering). Ook wisten ze een hartslagmeter in het design te verwerken.

De LG Watch Urbane draait uiteraard op Android Wear en is te koppelen aan Android-telefoons met versie 4.3 of hoger. Op het Mobile World Congres in Barcelona wordt de smartwatch binnenkort officieel gepresenteerd, waarbij we ook de Nederlandse prijs te horen krijgen. Gokje: hij wordt een stuk duurder dan de 250 euro kostende G Watch R.

[lg_folder folder=”LG/Watch_Urbane/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *