LG Watch Urbane: gouden Android-horloge voor €1.000

LG Watch Urbane: goud Android-horloge voor €1.000
LG biedt als een van de weinige smartwatchfabrikanten een alternatief aan voor de vaak goedkoop ogende slimme horloges.

Qua absurd durre smartwatches heb je momenteel eerst de Apple Watch Edition (€11.200), dan een hele tijd niets, en dan de rest van de slimme polsgadgets die qua prijs allemaal bij elkaar in de buurt zitten. De LG Watch Urbane Luxe is daarop de uitzondering. In samenwerking met het Amerikaanse Reeds werd de Watch Urbane voorzien van een 23 karaats gouden kast, aangesloten op een ban van alligatorleer, verpakt in een luxe doosje.

Dezelfde specs

De specs zijn gelijk aan de reguliere Watch Urbane. Het ronde P-OLED scherm heeft een diameter van 1,3 inch en een resolutie van 320 bij 320 pixels, wat ‘m een pixeldichtheid van 245 ppi geeft. Hij draait op een 1,2 GHz Snapdragon 400-processor en wordt gevoed door een 410 mAh batterij. Er is 4 GB aan opslagruimte aanwezig en LG heeft hem stof- en waterdicht gemaakt (IP67 certificering). Ook wisten ze een hartslagmeter in het design te verwerken.

Van de gouden LG Watch Urbane Luxe worden er overigens maar 500 gemaakt, verkrijgbaar vanaf eind oktober voor $1.200, omgerekend zo’n €1.000.
[lg_folder folder=”LG/Watch_Urbane_Luxe_goud/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *