LG zorgt ervoor dat jij jouw handjes thuis kan houden

LG-no-touch
Mysterieus filmpje roept onbedoelde herinneringen op.

LG verraste met een raadselachtig filmpje. Onder de noemer ‘goodbye touch’ kondigen zij een première van een volgend toestel aan op 24 februari. Dat is tijdens het Mobile World Congress (MCW) 2019 in Barcelona. De teaser lijkt ludiek bedoeld, maar telefoonliefhebbers krijgen spontaan nostalgische gevoelens. Laten we het filmpje bekijken.

[gv data=”-O1KLGxJE40″][/gv]

Veel telefoonfanaten denken direct terug aan een eerder mobieltje waar je jouw handen niet bij nodig had, de Samsung Galaxy S4. Qua primeur een beetje jammer, want dat toestel is al in 2013 uitgebracht. Dat we daarna niets meer van de techniek ‘air gestures’ hebben gehoord zal vast niet toevallig zijn. Wij gokken dat LG dit niet bedoeld had en er ook niet blij mee is.

Overigens verwachten wij toch dat er op 24 februari iets veel spectaculairders wordt gepresenteerd. Het evenement heeft namelijk alle bekende merken zoals Samsung, Huawei en Sony in huis. Zij gaan allemaal hun innovaties presenteren. Wij geloven niet dat LG daar met een remake van een 6 jaar oud concept tussen gaat staan. Sterker nog, volgens geruchten gaat LG met deze teaser haar opvouwbare telefoon presenteren. Anderen houden het er toch op dat het de LG G8 ThinQ is. Met naar verwachting een 3D-camera en Snapdragon 845-processor is dit ook een toestel om naar uit te kijken.

Wij hebben de 24e in ieder geval alvast in de agenda gezet.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *