LG’s $4.399 slimme koelkast is ideaal voor cocktailliefhebbers

Fancy!
Voor de echte connoisseurs.

LG mag een hoop haat ontvangen voor hun onderpresterende smartphone-tak maar als het Zuid-Koreaanse techmerk één ding kan, dan is het wel cocktaildrinkers tevreden stellen. De LG LRFVS3006S (ook wel de Smart wi-fi Enabled InstaView™ Door-in-Door® Refrigerator with Craft Ice™ Maker genoemd) mag dan wat kosten, maar dan heb je ook wat.

De koelkast heeft een inhoud van bijna 850 liter en is van zo’n beetje alle gemakken (en meer) voorzien. Zo kijk je door een speciaal glazen deurtje eerst even waar je drankje naar keuze tussen de alarmerende hoeveelheid alcohol staat voordat je de deur opent.

Wil je een koud glas water, dan hoef je niet eens een deur te openen, want er zit een slimme dispenser in de deur verwerkt waarmee je ijskoud water, ijsblokjes en gecrusht ijs afgeleverd krijgt. Er zit zelfs een meter op de dispenser waardoor je perfecte hoeveelheden water naar keuze toegediend krijgt.

Oh, en voor die fancy gelegenheden kan de koelkast speciale ronde ijsballen maken die volgens LG optimaal koelen en minder snel smelten. Of dat een PR-praatje is of wetenschap laat ik in het midden. Bollen hebben wel een kleiner oppervlak dan kubussen…

[gv data=”ihci03I502o”][/gv]

Naast al die toffe snufjes komt de koelkast ook met slimme assistent-ondersteuning, een lucht- en waterfilter, een anti-vingerafdrukcoating, lichten op zo’n beetje ieder onderdeel in de machine en ga zo maar door.

Tja, wil je een high-class cocktailfeestje geven, dan zul je toch echt een high-class koelkast moeten hebben. Ik zou er bijvoorbeeld niks aan hebben, want mijn koelkast staat vol met bruine, niet langer identificeerbare groenten, halflege tubes mayonaise en een afgesloten bakje dat ik na een half jaar niet meer durf te openen. Dat ziet er natuurlijk niet uit!

Lees ook: Say what? IJskast met 21.5 inch 1080p scherm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *