LG’s nieuwe Oled-TV plak je op de muur als behang

LG Oled Wallpaper Tijdens een persevenement toonde LG een ultradun Oled-paneel dat direct op de muur kan worden geplakt.

Dit nieuws komt van het Zuid-Koreaanse persbureau Yonhap News.

Het 55-inch scherm weegt nog geen twee kilo en is maar 0,97 millimeter dik. De huidige Oled-TV van LG met een 55-inch scherm heeft een dikte van 4,3 millimeter.

Maar dat is verre van de opvallendste eigenschap van deze televisie. De achterkant is voorzien van een magnetisch veld, zodat het toestel heel makkelijk aan de muur kan worden bevestigd en weer wordt losgekoppeld. Je hebt daar geen metalen muur voor nodig: door het geringe gewicht werkt het ook als je metaalverf op je muur aanbrengt. Wanneer hij te koop is, is niet bekend. Het zou om een prototype kunnen gaan. “Behang”, noemt LG zijn vondst. Of het display flexibel is, zoals de Oled in onderstaande video, moeten we ook nog afwachten.

[gv data=”AxbHpXE4VM0″][/gv]

Nog geen reacties

  1. Heel erg gaaf, maar ik neem aan dat deze TV langs de onderzijde wel een bredere rand heeft? Het lijkt mij immers erg lastig om de stroomtoevoer, HDMI-aansluitingen en ontvanger voor de IR signalen in 0.97mm te verwerken

  2. Heel erg gaaf, maar ik neem aan dat deze TV langs de onderzijde wel een bredere rand heeft? Het lijkt mij immers erg lastig om de stroomtoevoer, HDMI-aansluitingen en ontvanger voor de IR signalen in 0.97mm te verwerken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *