Lied zonder tekst en geluid blijkt een absolute tophit

Lied zonder tekst en geluid blijkt een absolute tophitMuziek anno 2017, of is hier iets anders aan de hand?

Sommige mensen klagen ‘over de muziek van tegenwoordig’, maar een track dat momenteel hard gaat in de Amerikaanse iTunes Top 50 is van een ander kaliber. Het lied van 10 minuten bevat geen audio of tekst. Er gebeurt letterlijk niks. Toch staat dit lied in de iTunes Top 50 en dit is natuurlijk niet zonder reden.

Als je een iPhone verbindt met het audiosysteem in de auto dan kan het voorkomen dat het eerste lied in de playlist op alfabetische volgorde automatisch wordt afgespeeld. Samir Mezrahi bedacht hier iets op door de track ‘A a a a a Very Good Song’ uit te brengen. Het lied bevat geen audio en je raakt dus niet geïrriteerd wanneer de track automatisch wordt afgespeeld. Bovendien heb je 10 minuten de tijd om de juiste track te selecteren.

Blijkbaar ervaren veel mensen dit probleem, want het geluidsloze bestand is een hit. De track staat tussen artiesten als Kesha, Bruno Mars en P!nk. Dit zijn niet de minste namen. Het lied kost 0,99 cent (of gratis voor Apple Music abonnees) en kan worden aangeschaft in de iTunes Store.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *