Lightbox is een aanvulling op de camera’s op je telefoon


Tegenwoordig hebben alle telefoons twee camera’s, één aan de achterzijde en één voor die perfecte selfie. Maar om een foto te maken zal je altijd de telefoon uit je broekzak of tas moeten halen. Daarom is er nu de Lightbox waarmee je met een simpele druk op de knop altijd een foto kan maken.

De Lightbox maakt verbinding met je telefoon via Bluetooth, maar kan ook verbonden worden met WiFi. Door een sterke magneet aan de achterzijde is de Lightbox makkelijk vast te maken aan je kleding waardoor je hem altijd bij je kan dragen. De 8 megapixel camera in de Lightbox kan foto’s maken in burst-mode of zelfs video’s opnemen in 1080p.

Door een simpele knop aan de bovenzijde van de Lightbox kan je één enkele foto maken. De foto wordt automatisch opgeslagen op je telefoon of via cloudopslag wanneer je hem later kan bekijken en bewerken. Voor de video functie moet je de knop twee keer indrukken. Het mooiste van dit systeem is dat je daarna je handen vrij hebt om te doen wat je maar wilt. Hij kan zelfs mee het water in aangezien hij waterdicht is.

Het gaat nu alleen nog maar om een prototype en daarom zijn de makers een campagne begonnen via Kickstarter. Met nog 31 dagen te gaan hebben ze al ruim 60.000 dollar van de gevraagde 80.000 dollar binnen. De Lightbox zal vanaf oktober worden uitgeleverd en je kan hem nu nog bestellen voor 119 dollar. Dat is een stuk goedkoper dan de grote GoPro camera.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *