Lightstrap: een iPhone-hoesje met ingebouwde flitser

Lightstrap: een iPhone-hoesje met ingebouwde flitser
Omdat niemand de zuigende cameraflitsers op telefoons serieus neemt besloot Brick & Pixel een hoesje te maken dat voor het grootste gedeelte uit flitser bestaat. Eindelijk serieus foto’s maken in het donker, beloven ze.

De Lightstrap is een hoesje dat om de iPhone 5 en 5s past en waarvan de rand aan de achterkant is volgepropt met LED’s. Hiermee creëren ze in feite een compacte ringflitser, aangestuurd door een accu met een capaciteit van 1.000 mAh. Goed voor 500 foto’s, of 30 minuten lang filmen.

De flits van de Lightstrap is tien keer feller dan die van een iPhone 5s. Door de grote hoeveelheid licht en de brede verspreiding hiervan, past de iPhone automatisch zijn sluitertijd aan en wordt de ISO-waarde bijgesteld. Resultaat: minder korrelige foto’s, minder ruis, minder vage schaduwen.

Voorbeeldfoto’s: met en zonder de Lightstrap

Voorbeeldfoto's: met en zonder de Lightstrap
Hoe werkt het?

De Lightstrap hoef je niet zelf aan te zetten. Hij flitst als een iPhone ook flitst. Middels de twee knoppen op het hoesje is de kleurtemperatuur in zes en de helderheid in zeven verschillende standen te zetten. Enige fotografiekennis is dus aanbevolen. Daarnaast is het de vraag of het 87 dollar (65 euro) kostende hoesje op de markt komt. De makers proberen via Kickstarter 245.000 dollar op te halen, waarvan met 25 dagen te gaan nog maar 66.500 binnen is.

[gv data=”moyrmMKaxB4″][/gv]

[lg_folder folder=”0_Divers/Lightstrap_cover/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *