Lijstje: 5 techcadeaus voor onder de kerstboom

Een leuk kerstcadeau
Stuur dit lijstje maar door naar je vriendin!

Nu Sinterklaas het land uit is, is het tijd voor Kerstmis. Het lijkt alsof Kerstmis steeds meer gewaardeerd wordt als feest en we de tradities van het Engelse kerstfeest overnemen. In plaats van eten met de familie, kopen we nu cadeaus. En wij hebben een lijstje gemaakt met de vetste cadeaus voor onder de kerstboom!

1. SanDisk Ultra mircoSDXC USH-I Premium Edition 200 GB
Genoeg gehad van de meldingen dat je telefoon geen geheugen meer heeft? Deze microSD kaart heeft een van de grootste capaciteiten van de wereld en dus uitstekend om het geheugen van mobiele apparaat te vergroten. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over te weinig geheugen voor foto’s en video’s. Deze microSDkaart is natuurlijk vrij prijzig, gezien het grote geheugen en kost €94,99 in de winkel.

2. Pokémon Sun of Moon
Dit cadeau is misschien niet geschikt voor iedereen, maar het zorgt wel voor een nostalgisch gevoel. Hoe vaak heb jij Pokémon gespeeld en ontdekte je nieuwe Pokémon? De nieuwste versies van de Pokémonspellen op de Nintendo 3DS XL en Nintendo 3DS New spelen zich af in een nieuwe regio met nieuwe versies van bekende Pokémon. Wij adviseren om Pokémon Sun te kopen want die kost ‘maar’ €37.50. Pokémon Moon kost €42.99.

3. Macbook Pro
Toegegeven: het is een prijzig cadeau, maar we weten allemaal dat Macbooks hartstikke lang meegaan. Bovendien heeft deze Macbook Pro een TouchBar, die bij elk geopend programma veranderd. Verder beschikt de Macbook over een vingerafdrukscanner, waardoor je makkelijker apps kan downloaden en betalingen kan verrichten. De prijs van de Macbook Pro begint bij €2.699. Voor deze prijs krijg je een 15-inchscherm, een 2,6 GHz quad-core Intel core i7 processor met een Turbo Boost tot 3,5 GHz. Je hebt 16 GB aan RAM geheugen en een SSD met een opslagcapaciteit van 256 GB. De videokaart betreft een Radeon Pro 450 met 2 GB aan geheugen.

4. Playstation 4
Niet iedereen houdt van consoles, maar deze spelcomputer is een van de best verkochte exemplaren. Gisteren maakte Sony bekend dat er al 50 miljoen exemplaren wereldwijd zijn verkocht. Het is een makkelijk systeem waar iedereen snel de weg zal vinden. Bovendien kun je zowat alle spellen op een Playstation spelen: van de Sims tot Watch Dog en Call of Duty. De goedkoopste Playstation 4 kost €399 en komt met een controller en een chatheadset. Je kunt ook kiezen voor een PlayStation Pro, waarmee je games in 4K speelt.

5. Een Netflix abonnement
Met een Netflix abonnement hoef je nooit meer een hele avond uit te trekken voor één film. Via Netflix kun je eenvoudig films en series kijken op elk mobiel apparaat. Netflix is ook al een tijdje bezig met Netflix original series, zoals Marvel’s Daredevil. Een abonnement op Netflix begint al bij €7,99. Bij €9.99 kun je Netflix op twee schermen kijken. Ideaal als je een abonnement cadeau doet, maar stiekem ook zelf wil kijken.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *