Lijstje: dit weten we al over Destiny 2

Destiny
De officiële aankondiging is er, maar wat weten we verder over deze topper?

Waar we eerder deze week verrast werden met een lek, besloot ontwikkelaar Bungie vandaag om het hele zaakje maar officieel aan te kondigen. Na jaren wachten krijgt het toffe Destiny dan ook eindelijk zijn welverdiende opvolger. Dit weten we zo goed als zeker al over de opvolger van deze brute MMO-game.

Klassen blijven behouden
De hunter, titan en warlock blijven hoogstwaarschijnlijk behouden. Op de gelekte promotieposter zien we deze drie klassen namelijk terug. Ook maakte Bungie er eerder geen geheim van dat alle personages die level 20 hebben bereikt en de Black Garden-missie hebben voltooid, behouden blijven qua uiterlijk. Een complete verandering lijkt dan ook niet redelijk, maar een nieuwe klasse is (nog) niet uitgesloten.

Destiny 1 personage gaat mee, progressie niet
Nee, je gemaakte progressie gaat (helaas) niet mee naar deel 2. Zoals hierboven beschreven gaan je uiterlijke kenmerken en dergelijken wel mee. Houd er dus rekening mee dat nu in-game betaalmiddelen gebruiken en andere gekochte items niets waard zullen zijn wanneer je Destiny 2 in huis haalt. Destiny 1-gebruikers krijgen echter wel een speciale beloning, maar Bungie heeft nog niet gemeld wat dit precies inhoudt.

Destiny 2 poster

Saturn en Mars centraal
Volgens geruchten gaat Mars zijn kleine rol in Destiny 1 goedmaken en zal hij belangrijker worden in deel 2. Volgens beruchte insider shinobi602 krijgt Saturn ook veel ruimte toebedeeld in Destiny 2. Deze locatie zal volgens de insider groter worden dan alle locaties van Destiny 1 bij elkaar. Voor (uitgebreide) spoilers en verwachtingen over het verhaal verwijzen we je naar onderstaande video.

Beschikbare platformen en release
Helaas voor degenen met een last-gen-console: Destiny 2 komt alleen beschikbaar voor de nieuwe PS4 en Xbox One-consoles, waarbij een eventuele PC-release ook op de loer ligt. Op bovenstaande poster wordt als releasedatum 8 september 2017 vermeld, maar aangezien deze poster nog niet geverifiëerd is door Activision nemen we dat laatste met een korreltje zout.

[gv data=”mE-Vqb3Lyh8″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *